Skip links

Welkom!

StebaAdmin heeft ruim 30 jaar ervaring in de financiële sector. Deze hebben wij opgebouwd bij verschillende kleine en grote (beursgenoteerde) bedrijven.

Of u nu een startende ondernemer bent of al enkele jaren actief, bij ons bent u aan de juiste adres voor het verzorgen van uw administratie. Een goed administratiekantoor levert maatwerk. Wilt u zelf zaken regelen of alles uitbesteden? Bij StebaAdmin bepaalt u zelf wat u uitbesteedt. Als administratiekantoor geloven we dat een goede administratie zeer waardevol is. Wat is uw grootste kostenpost? Hoe kunt u besparen op uw fiscale lasten? Als administratiekantoor werken we niet passief, maar met passie. Zo heeft u altijd een goed overzicht van uw financiële situatie.

Voordeel van een actief administratiekantoor?

U heeft minder stress en meer overzicht. U kunt tijdig de juiste beslissingen nemen. Deze beslissingen zijn gebaseerd op de cijfers die wij als administratiekantoor netjes en duidelijk voor u presenteren. Als professioneel administratiekantoor helpen wij u graag vooruit! Wilt u ook meer inzicht, meer zekerheid en meer rust? Neem dan contact op met StebaAdmin. Wij staan voor u klaar!

  • Het inrichten van de administratie

het bijhouden van de administratie (sorteren, coderen, inboeken van inkoop- en verkoop facturen, verwerken van kas- en bankmutaties etc.)

  • Voorraad administratie

Verzorgen van tussentijdse rapportages, per maand, kwartaal of halfjaar.